Wie zijn we?
CosmarNL_Jeroen

Jeroen Vangerwen

Mijn naam is Jeroen van Gerwen, samen met mijn partner en onze twee kinderen woon ik in Middelbeers. Een mooi dorp in de Brabantse Kempen waar je mij in mijn vrije tijd ook op de racefiets kunt tegenkomen.

 

Begin jaren negentig ben ik begonnen als stucadoor in het familiebedrijf van mijn ouders waarvan ik in 2000 het spreekwoordelijke stokje heb overgenomen. 

 

Sinds 2015 ben ik samen met collega stucadoor Dorus gaan werken met de voorstrijk producten van Cosmar. We waren direct erg onder de indruk van de kwaliteit en makkelijke verwerk- en verspuitbaarheid. In de praktijk resulteerde dit in aantoonbare tijdwinst bij de projecten waar deze voorstrijk werd ingezet. 

Voor ons reden te meer om dit voorstrijkmiddel standaard te gaan gebruiken. Door de grotere afnames en het goede contact kregen we de mogelijkheid om als hoofddealer van Nederland aan de slag te gaan. 

Een kans die we met twee handen aangrepen en hierdoor nu dus ook de mogelijkheid om jullie als collega stukadoors de voordelen van deze voorstrijk te bieden. 

 

Heb je vragen over onze producten en hoe we deze in de praktijk gebruiken? Bel of app me gerust, ik spreek en adviseer je graag. 

Dorus Stassen

Ruim 15 geleden ben ik gestart als ZZP-er met een eigen stucadoorsbedrijf. De voorbije jaren werk ik samen met een tweetal andere stucadoors en richten we ons op het hogere particuliere segment. Elk project is maatwerk.

Vanuit mijn bedrijf ben ik in contact gekomen met de voorstrijk producten van Cosmar. De kwaliteit van de producten, de efficiëntie (tijdbesparing met voorlijmen) en de gebruiksvriendelijkheid hebben ons meteen overtuigd. Sindsdien maken wij uitsluitend gebruik van Cosmar producten.

Vanaf 1 januari 2022 ben ik trots om mezelf, samen met Jeroen, Cosmar distributeur Nederland te noemen. Graag willen wij iedereen die met voorstrijk producten werkt kennis laten maken met de Cosmar producten om zelf de voordelen te ervaren.

Neem gerust contact met ons op

Heb je een vraag voor ons? Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!